U nedelji u kojoj je Irena Grahovac dobila nagradu za najbolju dizajnerku na Sajmu “LeShow 2020” u Istanbulu, donosim vam priču o njenom stvaralaštvu, idejama, inspiraciji i svemu onome što se dešava pred početak njene modne revije.

Uspela sam da razgovaram sa njom samo desetak minuta pre izlaska njenih modela na pistu. Bila je nasmejana, raspoložena i staložena iako je priznala da ima velika očekivanja.

“Mi dizajneri smo prilikom prikazivanja modne revije kao na stejdžu tj. pozornici i često razmišljamo o tome koliko truda, energije i treme ima tada kao i kako će to publika da prihvati. U jednom trenutku mi jednostavno postajemo i režiseri i scenografi i muzički urednici kako bi sve ispalo kako treba i to se sve desi za 15 minuta… I samo postoji premijera, nema reprize”, rekla je Irena u bekstejdžu 33. “Fashion Selection-a”.

U ovoj kolekciji kobinovala je nove materijale, ne samo kožu i krzno, koji su zanimljivog kolorita i smelo uklopljenih boja. Rojal plava je pravo osveženje u njenim kreacijama za jesen-zimu 2019/20 , a kolekciju čine kaputi, bunde i ženske tašne za dame koje vole drugačiji stil.

Pogledajte koji je najbolji deo njenog posla, šta je poručila svima onima koji se bave zaštitom životinja, koja je najbolja stvar koja se dogodila modnom svetu i kakve je predrasude o sebi čula:

U prvoj epizodi emisije “Vedri & Oblači” posetila sam modnu dizajnerku Mimu Madžarac koja mi je sa zadovoljstvom otvorila vrata svog concept stora u Belvillu, a kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *