Bilo je leto kad sam posetila poznatu manekenu Anu Jakovljević koja je svoj talenat za kuvanje nasledila od svojih roditelja koji su pravi gurmani. Iako na prvi pogled ne izgleda kao neko ko se tako lako prepušta uživanju u hrani, jedno od najpoznatijih lica modne agencije “Select” pravilnim odabirom zdravih i ukusnih namirnica održava liniju.

Nasmejala me je kad je rekla da su joj omiljena jela sarma i punjene parike u šta je teško poverovati u odnosu na kilažu, međutim i to zna da skuva.

I dok se ne usudi da i sama pokrene svoj kulinarski vlog (šaljem joj pozitivnu energiju da bude što pre), otkrila je recept za laganu salatu sa piletinom.

Pogledajte kako Ana Jakovljević priprema ovu ukusnu salatu sa piletinom za koju namirnice možete pronaći i tokom zime, kao i koji je njen trik da ostane sveža i tokom serviranja:

U prvoj epizodi emisije “Vedri & Oblači” posetila sam i modnu dizajnerku Mimu Madžarac koja je otkrila koji je najbolji, a koji najgori deo njenog posla što možete pogledati ovde.

Saznajte i kako da izgradite svoj stil uz savete stiliste Vanje Pantin ovde.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *