Dugo sam birala reči koje bi mogle da opišu vanserijski talentovanu make-up umetnicu koja je toliko skromna da sam jedva uspela da je ubedim da stane ispred kamera. Kad sam u tome konačno uspela imala sam utisak da sam srećnija od nje.

U pitanju je Anđela Bošnjaković koja je završila make-up koledž u Torontu, odsek za scenskog maskera. Posle višegodišnjeg iskustva u filmskoj i televizijskoj industriji, danas je jedna od najtraženijih make-up umetnica u Srbiji.

Kad upoznate Anđelu onda shvatite da šminkanje nije samo tehnika ulepšavanja za koju je dovoljno da savladate osnovna pravila, već posebna vrsta umetnosti kojom ne može svako da se bavi i koja zadivljuje.

Znate ono kad se zagledate u delo nekog umetnika, a oči ne mogu da se odvoje od lepote svakog savršeno oslikanog detalja. Iskreno uvek sam se pitala kako dame koje šminka Anđela odluče da se umiju posle toga. To je greh.

Njena posvećenost, strpljenje, preciznost i rad na najsitnijim detaljima su je doveli do freelance pozicije i slobode u kojoj uživa.

I konačno eto i mene u njenoj stolici u kojoj su sedele ne samo Ceca i Anastasija Ražnatović već i brojne poznate i uspešne žene…

Pogledajte kako me je našminkala Anđela Bošnjaković i koje trikove i same možete da primenite:

U prvoj epizodi emisije “Vedri & Oblači” pored Anđele Bošnjaković, posetila sam i uspešnu mladu dizajnerku Mimu Madžarac što možete pogledati ovde.

Kako je izgledala stilska transformacija Vanje Pantin saznajte ovde, a kako da ostanete fit uz brz recept manekenke Ane Jakovljević pogledajte ovde.

You May Also Like

3 comments

Reply

Vrhunski umetnik a još divnija osoba i prijatelj. That’s my teacher :***

Reply

Draga Sumona, hvala ti što pratiš i čitaš blog. Anđela je vrhunski umetnik i zaslužuje još veći uspeh. Pozdrav za tebe i tvoju divnu učiteljicu <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *