Postoje žene koje ne žele da se vežu. One su slobodnog duha i teško pristaju na kompromise. One se daju potpuno dušom i telom i ne umeju po pola. Znate, te žene ne vole da žive po pravilima i da budu sputane, jer su suviše dugo brinule same o sebi onako kako su samo one znale.

Njima nije potreban neko da bi bile srećne jer one to već jesu.

Njima nije potreban neko da im priča šta treba da rade jer one znaju da razmišljaju svojom glavom.

Njima nije potreban neko da im uskraćuje vreme za sve ono što ih ispunjava jer one raspolažu svojim vremenom kako one hoće.

Njima nije potreban neko da im zamera što ne znaju da kuvaju jer nisu umrle od gladi ni pre toga.

Njima nije potreban neko da im brani da izlaze sa prijateljicama jer su ta prijateljstva postajala pre i opstaće i posle vas.

Njima nije potreban neko ko će da ih uslovljava kad postanu majke jer one zaslužuju još lepši i ispunjeniji život nakon toga.

Njima je potreban neko ko je slobodnog duha kao one. Neko ko želi da mu srce igra uvek i da u njemu treperi često. Neko ko zadrhti od zadovoljstva pri pomisli da diše i ne zadržava vazduh kao ni stavove. Neko ko je toliko jednostavan da sve razume i ništa ne pita.

Neko ko zna kad žele da budu same, a kad im je potreban zagrljaj i podrška. Neko ko razume kad su tužne, a kad žele da uživaju u svojoj sreći. Neko ko razume da im je potrebno vreme samo za sebe, ali i trenuci samo za vas dvoje.

Postoje žene kojima je potreban neko da ih voli zbog svega onoga što one jesu i kad se to dogodi, vaše su zauvek.

p.s. Ovo je posvećeno muškarcima da bi razumeli žene, a nadam se da sam ženama pomogla da shvate njih OVDE.

You May Also Like

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *